30 mars.

måndag igen, helgen var lugn. återigen, jag har skött mig bra nu tre helger irad.
jobbade hela dagen igår, byggde en snöskulptur bland annat eftersom det var lite folk i liften :P

mår sådär bra idag, förkyld och huvudverk och bihålor som gör ont om man bockar sig framåt både idag och igår. men jag biter ihop, hoppade över clinicen idag så man hinner samla lite energi till en ny dag imorgon.

har inget jobb till sommaren ännu, känns inte alls bra måste jag säga.
jag vill jobba jobba jobba, sen resa resa resa. :)
nej nu ska jag se en film eller nåt!
hungrig är jag också men orkar inte laga mat. illa.

hej på er. / peggy.

22 mars.

utbildningen är avklarad, provet gick hur bra som helst och det gjorde undervisningsövningen också!
nu är det bara uppåket kvar men jag funderar på att ta det nästa säsong, vi får se vad som sker!

sitter i bilen på vägen hem nu, sitter här i baksätet på wictors bil med min dator i knäet.
sjukt social sådär jag, vi lyssnar på lasse, daugava. får mig att längta efter min filur ändå mer, storgatan 33, jag, emelie och daugava när vi städade, diskade, plockade kläder eller skulle sova. alltid vill säga !

vi har precis besökt ica i lindvallen, i bagageluckan ligger ben & jerry glass och bara väntar på att bli uppäten.
köpte en ny smak jag inte provat tidigare idag och jag kommer bli hemskt ledsen om den inte smakar bra :P
nej nu ska jag läsa lite bloggar så jag hänger med i mina tjejers liv där ute i världen!
sen ska jag hem o bara krypa ner i soffan och gosas hela kvällen.
sköt om er. / peggy.


21 mars.

imorgon är sista dagen på utbildningen, undervisningsövning väntar och jag hoppas det går bra!
sen är bara uppåket kvar men det får jag träna till så ska det nog gå vägen :)
skrev prov idag, alla klarade det så de känns skönt. har vart och käkat middag tillsammans nu ikväll allihopa vilket var mycket trevligt. lite trött på ögat nu så ska nog snart stänga igen toshiba och sova lite :P
jag och toshiba saknar förövrigt emelie nu.

imorgon är det alltså söndag och vi åker hem till branäs igen. branäs är verkligen hemma nu känns det som, men snart ska man hem hem till sandviken igen vilket får mig att känna blandade känslor.
ge mig ett jobb!!

jag ska köpa med mig ben & jerry glass hem imorgon sen har jag faktiskt paxat min pojke kvällen till ära.
har man inte setts på en hel vecka får man faktiskt paxa varandra utan att vara en toffel :)
kollade på lite kort från vintern idag och längtade faktiskt hem lite till sandviken efter tacokvällar i vita huset med emelie och kimen och min lillkille isak såklart!
sköt om er gott folk! puss / peggy.

16 mars.

första dagen är avklarad på utbildningen.
det är bra, allt känns toppen!

jag ligger i min säng här i tandådalen, pratar lite med emelie på msn och har nyss prata med robin på telefon.
jag antar att det är bra att sakna och längta.

ska borsta tänderna nu sen läsa min bok om ögonlocken inte är för tunga.
sköt om er. / p.



15 mars.

vilken dag! skidglädje!
skidskolan har spenderat en dag tillsammans i trysil med strålande sol och klarblå himmel!
en helt underbar dag, jag och hanna har hängt med pojkarna och åkt en massa offpist!
så sjukt roligt även om de kändes riktigt ordentligt i benen sista åken.

befinner mej i sälen just nu, jag, lotta och wictor är här. imorgon börjar våran utbildning vilken jag hoppas blir riktigt skoj!

förövrigt ingen vidare förändring sen sist, men jag ska försöka välja att inte bry mig. får väl tro på att känslan man får är sann vilket jag hoppas på. orkar inte lägga mer energi på att fundera.
 en vecka borta från branäs och det ska bli otroligt skönt att få se lite nytt folk även fast jag kommer sakna mitt hjärta mycket.

önskar jag hade lite ork till att lägga upp bilder men internet är ju inte det snabbaste alltid så jag tar och borstar tänderna och kryper ner under täcket tillsammans med min bok istället! :)
sköt om er vänner!

13 mars.

fredag, jag arbetar för fullt denna vecka.
ska ju vara borta hela nästa vecka så lika bra att ta åt sig allt jobb man får!

förövrigt tror jag helgen blir rätt lugn vilket känns bra, trysil på söndag sen sälen.
ska bli så otroligt skönt att få komma bort en vecka och samla nya krafter och lära sig nya saker förhoppningsvis!
imorgon väntar jobb sen middag hos robins familj som är här på besök :)

för att uppdatera sedan förra inlägget så funderar jag mer än någonsin om vi inte är vuxna nu, är det inte dags att ta sitt ansvar? kunna lösa och prata om saker som vuxna människor?
har jag inte gjort mitt om jag ringde en gång och plingade på dörren samma dag utan gensvar, om jag dagen efter säger rakt ut att säg till mig när du är beredd att prata för jag känner att vi har alldeles för mycket olösta saker för att låta det rinna ut i sanden.
ska man då inte som vuxen människa kunna ta sitt ansvar? våga ställa sig öga mot öga och prata om saken för att kunna låta det gå vidare? nej tydligen inte, istället är det lättare att ursäkta sig till någon annan, att låta allting flyta olöst förbi och alltid se till att det är några andra inom samma kvadratmeter.
det är bara synd att det ska vara dig som jag går runt och är besviken på, den jag minst av allt anade.
men för all del, om man bara gått runt och låtsats en hel säsong tidigare så är det enda jag önskar en förklaring till varför man äns ägnar tid till att fortsätta låsats en hel säsong till. för just nu utan förklaring så känns det faktiskt så.

ser fram som bara den till nästa vecka, slao steg 3. najs najs. skidor all day long :)
snart kommer robin hit, undra om jag ska se klart på one three hill avsnittet från igår, jag somnade såklart.
magen kurrar också, inte lagat någon mat för jag hade en bil att fixa och en massa tvätt. och nu är jag inte alls på humör för att ställa mig vid spisen direkt så det kanske är bäst att låta den kurra!
sköt om er älskade vänner och slå gärna en pling om ni har en minut över.
hjärta. / peggy.

8 mars.

det är söndag, mina annor har precis åkt hem.
vi tog en lunch på toppstugan innan dom satte sig i bilen för att åka hem... jag hade också velat satt mig i bilen.
jag vill hem, för första gången under den här säsongen, och även om vi räknar med förra säsongen så vill jag verkligen hem. hem till mitt rum hos mamma, mitt rum som har en egen dörr. hem till min säng som egentligen inte är lika skön som den jag har här men som är min, hem till pappa på smultron, hem till sandviken och se att allt är sig likt, hem till tryggheten, hem till tjejerna och hem till min tavla som får mig att alltid påminnas om min andra hälft.

jag är bara så fruktansvärt trött just nu, trött på inget, trött på allt. det var längesen det uttrycket användes, längesen det kändes så, men just nu känns det verkligen så. trött på skitsnack och trött på partisk ärlighet, trött på folk som inte kan svälja sin stolthet och trött på dom som tyr sig till varandra men ändå inte vågar stå upp för vad de tycker.

tänker på förut, saknar emelie. massor massor. ena stunden träffas man i stort sett varje dag sedan i april och sen ses man inte på flera månader. just nu känns det bara förträffligt ensamt och jag önskade att det var hon som låg med mig i soffan den här söndagen och tittade på mia o klaras och andra avenyn precis som förut. hon, ingen annan.

ni kommer nog fundera i massor kring de här inlägget, ni kan göra det. ni kan fundera, tänka och kanske inte förstå. men oroa er inte, det behövs inte, snart är jag på topp igen såklart, precis som alltid, för utåt sett så finns det inte många bilder av en opeppad, fundersam lite mindre glad peggy. så imorgon är jag tillbaka, kanske lite avvaktande men med samma inspiration och samma förväntningar som vanligt, och jag får spendera min dag tillsammans med en hel hög av barn. och det finns faktiskt inget ärligare barn, och det kanske är därför som jag till stor del ser upp till dem och uppskattar dem mer än några andra människor här i världen.

robin är mitt hjärta.


3 mars.

det är redan mars, det är ljusare ute och väldigt mycket blötare snö några dagar nu tyvär.
jag har hunnit med en del, spenderat en dag i mora och åkt vasastaffetten. skoj var det!
i helgen hade vi maskerad och utgång på brants såklart, en taggad och mycket rolig kväll, mitt knallrosa nagellack sitter kvar som ett sista minne av en full grynet! ta ingen skit!

slutade tidigt idag, har varit och handlat mat, känns som man alltid handlar mat! morr.
lätt bekymrad över min ekonomi för tillfället vilket känns sådär när man precis fått lön.
ska gå en utbildning för x antal kronor, har en telefonräkning från 3 månader bland annat från thailand på x antal tusen, och har precis som alla andra en hyra att betala varje månad, och konstigt nog är jag också precis som resten av befolkningen att jag behöver mat för att överleva i denna värld! men jag är inte bitter!

jag har ju faktiskt en mp3 som jag klämt i bildörren och sedan tappat i golvet som därför inte längre fungerar, ett ps2 som laggar och kommer på varje gång efter en halv film att skivan inte går att läsa, en dvdspelare som man kan titta på varannan film ungefär eftersom det inte finns någon fjärrkontroll, en telefon som tror att headset är ikopplat konstant och som därför inte går att prata i om man inte väljer att dela med sig av sina samtal till resten av världen och prata med högtalartelefon, en stereo vars fjärrkontroll bara gav upp trots nya batterier.
men som sagt, jag är inte bitter! kanske bara lite smått irriterad just för sekunden.
och tänker jag efter så är jag faktiskt inte alls bitter egentligen, för jag har sett dom som har det värre. både här hemma och ute i stora vida världen så jag ska inte klaga.
jag har trots allt ett jobb ett tag till, en bil som rullar framåt, underbara vänner och en söt pojkvän.

nu ska jag skriva ihop ett cv snart, söka lite jobb till sommaren om jag hittar några!
ta väl hand om varandra där ute och har ni några spännande planer till sommaren eller hösten så är jag inte den som är omöjlig till att hänga på ! ;D
puss kram / peggy.